Peau à pizza Delivita

79.50 TVA incluse

Découvrez la Peau à Pizza Delivita : le compagnon idéal à utiliser dans votre four à bois DeliVita.

Description

Peau à pizza Delivita

Ontdek de Delivita Pizza Peel: de ultieme metgezel om in jouw DeliVita houtgestookte oven en andere ovens. Perfect om pizza’s mee te creëren. Deze met precisie vervaardigde pizza schep is gemaakt van roestvrij staal en heeft een handvat van verantwoord gekapt olijfhout, waardoor het een must-have is voor een ongeëvenaarde pizzabeleving.

  • Speciaal ontworpen voor de DeliVita houtgestookte oven, is deze schep perfect gevormd om moeiteloos onder pizza’s te glijden, van voorbereiding tot het moment van perfectie in de oven.
  • Het olijfhouten handvat biedt niet alleen een comfortabele grip, maar ook een stijlvolle uitstraling.
  • Hoewel oorspronkelijk bedoeld voor de DeliVita oven, presteert deze schep uitmuntend in elke pizzaoven, waardoor je altijd heerlijke resultaten behaalt!

Deze ambachtelijk vervaardigde schep vertegenwoordigt kwaliteit, functionaliteit en vakmanschap in de keuken. Of je nu een gepassioneerde thuiskok bent of een doorgewinterde professional, de Delivita Pizza  schep tilt jouw pizza-ervaring naar nieuwe hoogten.

Verbeter jouw pizzabakkerskunsten, maak optimaal gebruik van jouw houtgestookte oven en ontdek de kunst van perfecte pizza’s met de Delivita Pizza Peel.

Bestel de Delivita Pizza schep direct bij Bula Outdoor u Spécialiste des fours à pizza.

Informations complémentaires

Poids 0.6 kg
Dimensions 66 × 30 × 3 cm

Commentaires

Il n'y a pas encore de commentaires.

Soyez le premier à commenter "Delivita Pizza Peel"

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez aussi aimer...