Bougeoir design Glowbus Growdrop

(1 avis des clients)

290.00 - 385.00 TVA incluse

Ce bougeoir design fait à la main apporte l'atmosphère de la ville. Goutte de rosée dans votre intérieur. Les détails faits à la main font du Growdrop un véritable accroche-regard. Sélectionnez ci-dessous la taille et le matériau souhaités et commandez directement.

Description

Growdrop designkaarsenhouder

De Growdrop kan zowel binnen als buiten de show stelen. Hij is leverbaar in een medium(M) en large(L) maat of een combinatie van beide.

De growdrop wordt geleverd in drie verschillende materialen:

  • roestvrijstaal
  • geroest cortenstaal
  • zwart staal

Selecteer hieronder je gewenste maat en het gewenste materiaal en bestel direct.

Informations pratiques

  • Bij de materiaalkeuze van de Growdrops is rekening gehouden met een goede kleurvastheid. De roestkleur van de versie in cortenstaal of de lichte tint van de Growdrop in roestvrij staal zijn direct afkomstig van de natuurlijke eigenschappen van de gebruikte materialen. De zwarte versie is gemaakt van zwart staal, waardoor deze een diepe zwarte kleur krijgt, die veel steviger is dan lakwerk.
  • De versie van cortenstaal of roestvrij staal kunnen perfect in natte weersomstandigheden buiten blijven staan. De zwart stalen variant kan wel buiten gebruikt worden, maar beperkte roestvorming bij blootstelling aan regen is niet uit te sluiten.
  • De Growdrop M biedt plaats voor een theelicht van 39 mm, terwijl de Growdrop L gebruikt kan worden met een xl theelicht van 58 mm of een glazen windlicht van deze afmeting.
  • Voor onderhoud dient de growdrop enkel af en toe gereinigd te worden met een zachte afstofborstel. Bij reiniging met een vochtige doek, gebruik dan zuiver lauw water.

Informations complémentaires

Poids N/A
Dimensions N/A
Growdrop size

M: 10x10x15cm, L: 15x15x22cm

Kleur/materiaal

geroest cortenstaal, gezwart staal, roestvrijstaal

1 examen pour Glowbus Growdrop designkaarshouder

  1. Anonyme (propriétaire vérifié) -

Ajouter un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *