Le trépied moulin à vent

8.95 TVA incluse

Sous-verre pour poser des casseroles ou des couvercles chauds.

Description

The Windmill Trivet (TWM016): Handige Onderzetter voor je Pannen en Deksel.

Gepoedercoat Staal
Deze trivet is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat staal, wat zorgt voor duurzaamheid en hittebestendigheid. Het staal is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het veilig is om hete pannen of deksels op de trivet te plaatsen.

Veelzijdig Gebruik
De trivet kan op meerdere manieren worden ingezet. Gebruik het als onderzetter om hete pannen of deksels op te zetten, waardoor je tafel of werkblad beschermd blijft tegen hitte en krassen. Daarnaast kan de trivet in het vuur worden gezet om pannen zonder pootjes stabieler te plaatsen tijdens het koken op open vuur, barbecue of kampvuur.

Handig Tijdens het Koken
Plaats de trivet op houtskool, briketten of boven open vuur en zet je koekenpan, sauspan, wafelijzer of pie iron erboven. Hierdoor kun je verschillende gerechten bereiden terwijl de trivet voor stabiliteit en warmte-isolatie zorgt.

Deze veelzijdige trivet is een onmisbare accessoire voor iedereen die graag kookt in de buitenlucht. Of je nu op de camping bent, bij een barbecuefeest of gewoon in je achtertuin kookt, de trivet zorgt voor stabiliteit en bescherming tegen hitte. Kies voor gemak en bescherming met de The Windmill Trivet gemaakt van gepoedercoat staal.

Bestel de RVS Trivet direct bij Bula Outdoor, uw Cuisine en plein air spécialiste.

Informations complémentaires

Poids 0.44 kg
Dimensions 23 × 23 × 5.5 cm

Commentaires

Il n'y a pas encore de commentaires.

Soyez le premier à commenter "The Windmill Trivet"

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *