Le moulin à vent Extension des jambes du trépied

21.95 TVA incluse

Avec les pieds réglables Windmill, vous pouvez facilement régler la hauteur et la distance de votre trépied.

Description

*The Windmill Stelpoten (TWM019): Verlengpoten voor Je Driepoot*

Met de The Windmill Stelpoten kun je eenvoudig de hoogte en de afstand van je driepoot aanpassen, waardoor je meer mogelijkheden hebt bij het buiten koken. Of je nu een Dutch oven wilt ophangen, een rooster wilt gebruiken, of gewoon wat meer afstand tot het vuur wilt creëren, deze verlengpoten bieden de oplossing voor diverse kookscenario’s. Maak je buitenkookervaring nog veelzijdiger met deze handige stelpoten.

  • Duurzaam Staal: Deze stelpoten zijn gemaakt van hoogwaardig staal, wat ze duurzaam en robuust maakt voor langdurig gebruik in verschillende buitenkookomstandigheden.
  • Rubberen Nopjes: De onderzijde van de poten is voorzien van rubberen nopjes voor extra grip op diverse ondergronden. Hierdoor kun je de driepoot stabiel neerzetten, zelfs op oneffen terrein.
  • Verhoog en Vergroot: Gebruik de stelpoten om je bestaande driepoot te verhogen of verder uit elkaar te zetten. Hierdoor heb je meer ruimte om verschillende kookaccessoires op te hangen, zoals een Dutch oven of een rooster.
  • Compatibiliteit: Deze verlengpoten passen niet alleen op de driepoot (TWM018) maar kunnen ook worden gebruikt in combinatie met de kampvuurset (TWM058). Ze zijn ontworpen om flexibiliteit en functionaliteit toe te voegen aan je buitenkookervaring.

Bestel de verlengpoten direct bij Bula Outdoor, uw Cuisine en plein air spécialiste.

 

Informations complémentaires

Poids 1 kg
Dimensions 100 × 1.5 cm

Commentaires

Il n'y a pas encore de commentaires.

Soyez le premier à commenter "The Windmill Verlengpoten driepoot"

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez aussi aimer...