Baron 490

1,649.00 TVA incluse

Middelste variant van de “Baron” lijn met zijbrander en spit.

Description

Wilt u de Baron 490 kopen? Bij Bula Outdoor vindt u, online en in de winkel, deze en andere modellen van Broil King. Deze lijn staat bekend om topkwaliteit voor een schappelijke prijs. Alle modellen beschikken over unieke systemen die speciaal zijn ontwikkeld voor de beste barbecue-ervaring.

De Baron 490 kunt u online of in de winkel kopen

Als spécialiste du barbecue bieden wij enkel het beste van het beste aan. Als u nos références bekijkt, ziet u dat onze klanten het daarmee eens zijn. U kunt de Baron 490 in onze webshop kopen, maar u kunt ook langskomen in de winkel in Bussum, vlak bij Hilversum. Deze barbecue is 145 x 61 x 116 centimeter met een werkhoogte van 93 centimeter. Met dit model profiteert u van:

  • Een braadoppervlak van 66 x 44 centimeter in één oven, met gietijzeren roosters.

rooster baron 490

  • Vier hoofdbranders van 12.4 kW met een zijbrander van 2.7 kW én een spitbrander van 4.4 kW
  • Een Therma-Cast gietaluminium kuip en een braadspit met elektrische motor
  • Traploos regelbare gaskranen met verlichte knoppen
  • Een ingebouwde thermometer

Dit uitstekende model beschikt, net als de rest van de Baron-lijn, over diverse unieke systemen van Broil King. De Baron 590 is bijvoorbeeld ook een aantrekkelijke optie, met een groter braadoppervlak. De ovens van Broil King-barbecues zijn gemaakt van dubbel geëmailleerd staal en aluminium zijkanten voor optimaal warmtebehoud.

oven bk info baron

De gietijzeren braadroosters zijn eveneens ontworpen om warmte vast te houden en ze hebben twee verschillende kanten. De scherpe kant is voor het schroeien van de typerende steakhouse markeringen en de kant met een groef vangt het vleessap op waardoor het vlees in het sap ligt te grillen. De roosters zijn ook eenvoudig te reinigen.

Het Flav-r-wave™ baksysteem creëert een unieke barbecuesmaak door vleessappen op te vangen en direct te verdampen.

De Dual-tube™ zorgen voor een perfecte vlamverdeling. Dit creëert gelijkmatige warmteverdeling door de hele barbecuekuip.

U kunt traploos de temperatuur regelen dankzij de Linear-Flow™ gaskranen. Met deze techniek kunt u zowel op een hoge als op een lage temperatuur grillen. De verlichte 180° Sensi-Touch™ regelknoppen maken dit mogelijk. Op de ingebouwde thermometer kunt u de temperatuur eenvoudig aflezen.

garantie baron

Bij het kopen van een Baron 490 ontvangt u bovendien levenslange garantie op de kuip en het deksel. U krijgt ook tien jaar lang garantie op de branders en twee jaar garantie op de verf en losse onderdelen. Dit geldt ook voor de Baron s490 IR uit ons assortiment. Deze grill kunt u, net als de Baron 490, online of in de winkel kopen.

Stel uw vragen of plaats direct uw bestelling

Wilt u graag de Baron 490 kopen? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop. Als u behoefte heeft aan advies, of u het model in het echt wilt bekijken, kunt u een afspraak maken bij onze winkel. Bel naar 035-5330658 ou envoyer un courriel à info@bulaoutdoor.nl. Wij adviseren u graag over het kopen van een Baron 490.

Informations complémentaires

Poids 69 kg
Dimensions 145 × 60 × 116 cm

Commentaires

Il n'y a pas encore de commentaires.

Soyez le premier à commenter "Baron 490"

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez aussi aimer...