Baron S490 IR

1,949.00 TVA incluse

Variante intermédiaire de la ligne "Baron" avec brûleur latéral à infrarouge et tournebroche.

Description

Bij ons kunt u de Baron s490 IR en andere topbarbecues kopen. De Baron-barbecues zijn voorzien van de nieuwste technologie om uw heerlijke gerechten eenvoudig te bereiden. Van optimale temperatuurcontrole tot perfecte warmteverdeling; dit uitstekende model heeft het. U kunt de Baron s490 IR zowel online als in de winkel kopen.

In onze winkel of webshop kunt u de Baron s490 IR kopen

De Baron s490 IR die u bij ons kunt kopen, is 145 x 61 x 116 centimeter, met een werkhoogte van 93 centimeter. U ontvangt er gietijzeren braadroosters én een geëmailleerd warmhoudrooster bij. Enkele andere specificaties van dit topmodel zijn:

  • Een ruim braadoppervlak van 66 x 44 centimeter.rooster baron 490
  • Vier hoofdbranders van 12.4 kW, een infrarood zijbrander van 3.1 kWh en een spitbrander van 4.4 kW. De infrarood zijbrander kan vleesgerechten dichtschroeien op wel 900 °C.
  • Een Therma-Cast gietaluminium kuip met een elektrisch aangedreven braadspit.
  • Gaskranen die u traploos kunt bedienen met verlichte knoppen.
  • Een ingebouwde thermometer.

U ziet, de Baron s490 IR is een prachtig model om te kopen. Wij verkopen echter ook andere modellen uit de Baron-lijn. U vindt bijvoorbeeld ook de Baron 490 in ons aanbod. De Baron 440 is eveneens een aanwinst voor iedere barbecueliefhebber.

De moderne technologie van de Baron-collectie

Deze barbecue is voorzien van speciale technieken die uw braadtalent ondersteunen. De oven is bijvoorbeeld gemaakt van dubbelwandig geëmailleerd staal met aluminium aan de zijkanten.

oven bk info baron

De braadroosters van gietijzer houden warmte uitstekende vast en zijn eenvoudig om schoon te maken. Er zitten twee kanten aan: één scherpe en één gegroefde kant. De gegroefde kant vangt vleessap op zodat uw gerechten in hun eigen sap garen en de scherpe kant maakt steakhouse markeringen op uw vlees.

Houdt u van die typerende barbecuesmaak? Het Flav-r-wave™ baksysteem verdampt vleessappen die het opvangt, zodat die smaak in het vlees wordt opgenomen.

De Dual-tube™ branders garanderen een perfecte warmteverdeling over uw barbecuekuip. De vlammen worden namelijk goed verdeeld.

Met de Linear-Flow™ gaskranen regelt u traploos de temperatuur. De 180° Sensi-Touch™ knoppen maken zowel hoge als lage temperaturen mogelijk. U kunt de temperatuur aflezen op de thermometer.

garantie baron

Andere buitenproducten

Naast een Baron s490 IR, kunt u bij Bula Outdoor andere buitenartikelen kopen. U vindt bijvoorbeeld een gezellige cheminée de jardin in ons aanbod. Bekijk ons brede assortiment online en bestel diverse producten om uw tuin mee te decoreren. Als u langs wilt komen in de winkel, kunt u uiteraard een afspraak maken.

Bekijk ons aanbod en bestel direct

Wilt u de Baron s490 IR kopen? Plaats dan uw bestelling in onze webshop en ontvang snel uw nieuwe barbecue. U heeft ook de mogelijkheid om onze winkel te bezoeken. Neem nous contacter op om een afspraak te maken. Stuur een e-mail naar info@bulaoutdoor.nl of bel naar 035-5330658 om onze experts te spreken.

Informations complémentaires

Poids 68 kg
Dimensions 145 × 61 × 116 cm

Commentaires

Il n'y a pas encore de commentaires.

Soyez le premier à commenter "Baron S490 IR"

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez aussi aimer...