Bula gaat verhuizen naar 

zuid west Frankrijk

28/29 September is er een verhuissale

We ruimen op en houden een sale om ruimte te maken. Profiteer van een leuke korting op voorraad artikelen. Kom zaterdag 28 en zondag 29 september langs en score wat leuks!
Van oude garage in Bussum naar oud badhuis in Zuidwest Frankrijk 
BUSSUM/CASTILLONNÈS, Bula Outdoor, de outdoor winkel die ‘biedt wat anderen niet hebben’, is al sinds 2017 te vinden aan de Laarderweg 73 in Bussum. Het assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt om buiten te kunnen leven, koken en genieten. Barbecues, pizzaovens, meubels, fakkels, messen en pannen, vaak van onverwoestbare kwaliteit. 

Naar Frankrijk Sinds 2000 startte Bula Outdoor met het produceren van buitenhaarden vanuit de garage. Later werden deze per container vervoerd vanuit Azië. Anno 2024 verkoopt Bula Outdoor diverse A-merken in een groot assortiment. Helaas kan de winkel niet doorgroeien in Bussum, waar eigenaar John Bosman bovendien niet de dingen kan doen die hij graag zou willen. Dat heeft geleid tot een grote stap: de winkel in Bussum wordt gesloten en uitsluitend online gedraaid en de fysieke winkel verhuist naar Zuidwest Frankrijk. 

Workshops en lunches, Zo’n vijfentwintig kilometer ten zuiden van Bergerac ligt het plaatsje Castillonnès. Hier zal het oude, gemeentelijke badhuis worden omgebouwd tot de nieuwe Bula Outdoor-winkel, compleet met workshop-ruimte. In de zomer worden er heerlijke lunches geserveerd, bereid op de eigen toestellen en apparatuur. Een droom die uitkomt voor John Bosman en het Bula-team! Overigens verdwijnt Bula Outdoor niet helemaal uit Nederland: zo zal de service aan de klanten vanuit hier plaatsvinden. Online bestellen kon al en kan nog steeds: wwww.bulaoutdoor.nl. Of: bel of mail voor een persoonlijk advies. Alles moet weg In Bussum wordt nu opgeruimd. Op de oude locatie geeft Bula Outdoor nog even mooie kortingen op de voorraadmodellen. Alles moet weg, dus sla je slag.
À bientôt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *