Referenties

T.O.

Ik heb een Alfa 5 Minuti pizza oven besteld, en ben zeer tevreden over de geleverde service. Scherpe prijs, snelle levering, en heel snel reactie op gestelde vragen. De hele oven is netjes in de achtertuin afgeleverd, top!

Hans

Ik heb een Alfa pizza oven aangeschaft via deze site. Snelle reactie op vragen per email, afspaken worden nagekomen, Bij levering van het product een goede uitleg. En ook erg belangrijk: Goede service. Helaas bleek er een beschadiging aan de zichtzijde op het product te zitten. die in de fabriek slecht bijgewerkt was. De oven is omgeruild voor een nieuw exemplaar.
Kortom een aanrader!

Jelle van Oostrum

John,
De verlenging is binnen. Het past perfect. Goed dat je opmerkte dat de maten van nu afwijken van de maten van ca. 15 jaar geleden. Prima service. mijn dank.
Vriendelijke groet
Jelle van Oostrum

Bas

Hallo meneer Bosman,
De haard is goed overgekomen en brand erg mooi! Dank voor de goede service.
Vriendelijke groet,
Bas en Janita

Wim schraven

Reeds jaren geleden hebben wij een prachtige rvs tuinhaard bij de Tuinhaarden specialist aangekocht. Een mooie haard die onze tuin al in lengte van jaren compleet maakte en niet minder belangrijk ons in de late uurtjes onder het genot van een borrel van warmte voorziet. Onlangs had ik een onderdeel nodig wat de haard incompleet maakte. Een mailtje resulteerde in onmiddellijke toezending hiervan. Gratis en snel. Goede service waar zoals nu blijkt na jaren nog op terug kunt vallen en ook nog eens snel geholpen wordt. Ook de haard verkeert na ca 15 jaar nog in uitstekende staat. Prima rvs kwaliteit en daarnaast heeft de haard een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.

Seb

Vanuit de Franse alpen de Bula Big besteld en na wat betalings problemen van onze kant is hij daarna erg snel geleverd. Hij staat prachtig op de veranda zoals wij al hadden verwacht. Prima service en zelfs geen probleem met een buitenlandse verzending.

Sacha Pieterse

Bij de Tuinhaardspecialist via internet een Chacana Corten Tuinhaard besteld. Deze werd netjes via de PostNL thuisbezorgd. De haard past, door het roestbruine staal, mooi in onze tuin en verder brandt het goed.
Vragen over de bezorging, datum en tijdstip werden ook vlot en netjes beantwoord. Dank voor de service.

Ernst Wolf

Alweer een aantal jaren genieten wij intens van jullie RVS buiten open haard. Geeft veel warmte en gezelligheid. Je blijft er langer door buiten zitten en je gaat daardoor ook wat later het bed in.
Kortom een echte aanrader!

Karin

we hebben de haard van het weekend gedoopt.
en so far so good.

Piet Perdok

Wij hebben de Bula big aangeschaft. Ben vriendelijk en kundig telefonisch te woord gestaan en hij is netjes op tijd bezorgd. Heb hem gelijk in elkaar gezet en aangestoken natuurlijk. Hij brandt echt fantastisch. De hele buurt is enthousiast.
vr.gr. Piet

Paul en Ingrid

We zijn nu al weer de nodige weken in het bezit van een RVS-bula haard. Hij staat in ons overdekte tuinterras en het bevalt uitstekend. Ik kan slechts ??n minpuntje ontdekken: ‘s avonds met de open haard aan lekker in de buitenlucht gaan we steeds veel later naar bed dan eigenlijk goed voor ons is Het kost werkelijk moeite om er niet nog een blok op te gooien maar naar bed te gaan.
Verder zijn we erg blij met de montagetip om de haard zo aan de dakdoorvoer te monteren dat we hem er nog simpel onderuit kunnen halen en indien gewenst (is overigens nog niet voorgekomen) op een andere plek in de tuin van de haard te genieten.
Het is werkelijk een heel goede aankoop en een schitterend ding. Hier gaan we nog jaren veel plezier aan beleven.
Groet,
Paul en Ingrid

Tanja Homringhausen

Wij hebben gisteren de 3 lampen in goede staat ontvangen. Ze zijn erg mooi dus we zullen er binnenkort van gaan genieten als ze aan de muur hangen.
Dank voor de keurige verzending en een goed weekend gewenst.
Hartelijke groet,
Tanja Homringhausen