Primo Oval XL Series 400 Jack Daniels Edition

2,368.00 TVA incluse

Édition Jack Daniels Primo Oval XL Series 400 gril barbecue et fumoir en céramique

Disponible en rupture de stock

SKU : Oval XL Jack Daniels 005 000000 E Catégorie :

Description

Jack Daniëls Editie Primo Oval XL Serie 400

De Jack Daniëls Oval XL Serie 400 is ons paradepaardje. Deze grill vertegenwoordigt Amerikaans vernuft, kwaliteit, vakmanschap en de onafhankelijke spirit van onze grillers en BBQ-ers die onze passie voor lekker eten en een buitengewone whiskey delen. Verkrijgbaar als grill alleen of met een origineel Jack Daniëls tafelblad, of met Jack Daniëls zijtafeltjes voor een Primo cart (zoals op de afbeelding) of met gelijk welk ander XL model tafel. Speciaal ontworpen voor hen die buiten koken en bakken een unieke ervaring vinden, die hun tuin als hun eigen domein aanzien waar ze kunnen relaxen en ontsnappen aan het hectische en veeleisende van iedere dag en aan de prestatieplicht waar we allemaal moeten aan voldoen. Ontworpen voor de buitenchef die houdt van bakken op een houtvuur en het een echte uitdaging vindt om hiermee een culinair hoogstandje te bereiden. Ook voor de weekend griller die samen met familie en vrienden in zijn tuin wil genieten van een heerlijk zelfbereid etentje. Beleef de Amerikaanse vindingrijkheid, het vakmanschap en de drang naar onafhankelijkheid en gun uzelf een echt feestelijke traktatie.;

Spécifications :

  • Gewicht   113.40 kg
  • Bakoppervlak  2,580 cm2
  • Optioneel rekkensysteem  1,806 cm2
  • Totaal bakoppervlak 4,386 cm2
  • Bakrooster 47cm x 64 cm
  • Temperatuurbereik 66 °C—454 °C

Caractéristiques :

  • Conception ovale brevetée à l'échelle mondiale
  • Céramique de première qualité
  • Grilles de cuisson réversibles
  • Système d'étagères et accessoires en option

Voir aussi les vidéos de Primo ou télécharger la brochure

Recette :  Porc Char Siu avec le Primo Kamado All-In-One. Il s'agit d'une recette facile pour un merveilleux porc barbecue chinois.

Un goût étonnant Samen met onze eerste kwaliteit ceramiek en onze natuurlijke Primo houtskool ontstaat verbluffend sappig vlees met een tikkeltje houtskool aroma. De ceramische schelp doet het op een Primo gebakken vlees zijn sappigheid bewaren in tegenstelling tot metalen BBQs dewelke het vocht uit het vlees trekken. Onze houtskoolis gemaakt van Amerikaans hardhout en injecteert een beetje die zachte rook smaak in uw gerechten.

Contrôle exceptionnel de la température Maak zalm klaar op 65°C of bereid smakelijke ribbetjes op een temperatuur van 450°C. U kunt ook op lage temperatuur en langzaam gaan bakken bij voorbeeld om een speenvarken of een lamsbout te bereiden.

Facile à préparer et rapide à réchauffer u kunt al beginnen koken na 15 minuten; net zo snel als met een gas BBQ. Een bijkomend voordeel van onze natuurlijke houtskool is dat deze opnieuw kan aangemaakt worden om meermaals te gebruiken

Entretien facile et autonettoyage Primo ceramische grills doen het praktisch allemaal zelf. Periodiek nazicht zorgt ervoor dat uw Primo er voor jaren perfect uit zal zien en u er “forever” zult van kunnen genieten Onze grills werken als een zelfreinigende oven.

Résistant aux intempéries De Primo grills zijn ontworpen voor een leven in de buitenlucht in gelijk welk klimaat. Onze ceramiek, de geëmailleerde afwerking en het gebruikte metaal weerstaan aan de meest extreme weersomstandigheden. Onze grill worden de wereld rond gebruikt bij grote warmte, hoge vochtigheid, regen, wind, sneeuw, en zelfs bij temperaturen ver onder het vriespunt. Geniet van de zekerheid en de ongeëvenaarde prestaties van uw Primo gelijk waar ter wereld.

Informations complémentaires

Poids 114 kg

Commentaires

Il n'y a pas encore de commentaires.

Soyez le premier à commenter "Primo Oval XL Serie 400 Jack Daniëls Editie"

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *