Pizza leren bakken in de houtoven. Van het deeg tot de toppings.

Pizza leren bakken in de houtoven

Wij hebben veel ervaring met het koken in de houtoven. Maar de ingrediënten zijn misschien nog wel belangrijker. Hoe maak je perfect deeg voor een pizza of brood. Wij gaan het je leren. Oven opstoken naar 400 graden en in 90 seconden bak je de heerlijkste pizza’s. Na een lange zoektocht naar de juiste recepten delen we graag onze ervaring.

Bekijk Op AirbnbPizza leren bakken in de houtoven

Bula Outdoor Alfa Pizza Oven
Workshop pizza leren maken in een houtoven.

Wat we gaan doen
We vertellen je eerst over de houtoven en het gereedschap wat wordt gebruikt. Hoe je deeg kunt maken en met welke ingrediënten. Dan gaat iedereen aan de slag met meel en de toppings. En natuurlijk gaan we samen proeven onder het genot van een glaasje. Er doen maximaal 10 personen mee aan de workshop (vanaf 14 jaar). Bij mooi weer werken we buiten en anders gezellig binnen in de voormalige Fina garage.

Je kun met je eigen groep komen of aansluiten bij andere deelnemers. Neem gerust contact op als je meer informatie wil over de groep. Of andere wensen die we misschien kunnen invullen voor je.

Alle ingrediënten voor het koken zijn incl. En we gaan altijd voor de beste kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *