Winter BBQ Lage Vuursche met Jort Althuizen | Smokey Goodness 13 oktober

13 oktober ’18  presentatie van het nieuwe BBQ boek van Jort Althuizen  klik hier voor meer info >>Winter BBQ.

En Bula Outdoor zorgt voor een BBQ revolution met een demonstratie met de volautomatische Bula Smart BBQ Grill

Bula Smart BBQ

Bula Smart Party BBQ Grill

Meer gemak, meer gezelligheid en een nog lekkerder resultaat! De Smart Party is een revolutionaire bbq, want hij kan bijna alles én hij doet ook nog eens al het werk voor je. De basis van de Smart Party is een groot draaiend tandwiel met een elektromotor, hierdoor draait je vlees, vis en groente volledig automatisch boven de gloeiende kooltjes. Zo gaart alles heel gelijkmatig, brand je je handen niet en kun je gezellig borrelen met je gasten! Dit is dan ook de ideale bbq voor elk feestje! Rond het vuur heeft de Smart Party 10 spiesjes die automatisch draaien. In een handomdraai haal je de spies eruit en plaats je een nieuwe. Dit is ideaal voor vlees, groente, vis en natuurlijk marshmallows!

Automatisch draaiende spiesen en draaispit met een batterij of stekker. Compleet geleverd met alle denkbare accessoires.

Maar er kan veel meer. De Smart Party heeft ook een spit dat automatisch ronddraait. Wat wil jij aan het spit rijgen? Een stuk wild, een hele kip? Of gebruik je liever de klemmen waarin je een vis of mooie entrecote kunt laten draaien? De Smart Party wordt zelfs standaard geleverd met een RVS trommel die je kunt vullen met bijvoorbeeld garnalen of schelpdieren, maar natuurlijk ook met noten en koffie! En wil je gewoon ouderwets grillen, puur handwerk waarbij je zelf het draaiwerk doet? Dan kan dat met het standaard meegeleverde rooster. Deze revolutionaire bbq wordt standaard zeer compleet geleverd, met spiesjes, klem, spit, twee RVS schaaltjes én een handige draagtas… want je viert ook wel eens een feestje op de boot, in het park of op het strand. De Smart Party werkt overal geweldig, op het lichtnet of een batterij. Kortom: de Smart Party is een alleskunner, die zorgt voor heerlijk eten en veel gezelligheid. Want alles gaart prachtig gelijkmatig terwijl je alleen maar hoeft toe te kijken en dat is dan ook heel gezellig, want meestal verzamelt iedereen zich rond de Smart Party.

  • Elektrische motor voor batterij of netspanning
  • 16 metalen spiesjes
  • Spit
  • Klemmen voor aan het spit
  • Trommel
  • Grill rooster
  • 2 x rvs schaaltje
  • Houtskool verdeelring
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *